Een Stralende Toekomst
Home | Artikelen
 
Informatie-avond of ochtend voor ouders en therapeuten die werkzaam zijn met kinderen

Naar aanleiding van de website: www.eenstralendetoekomst.nl wordt een avond- of ochtend workshop gegeven over kinderen, mobiel bellen -waar op te letten en tips en adviezen m.b.t. gezondheid voor nu en later.  

Niet alleen tips voor veilig mobiel bellen komt aan bod, maar er wordt ook informatie en tips gegeven over de slaapkamers van kinderen en waar ouders op kunnen letten. 

 

donderdag 12 januari 19.30 u tot 21.30 u. 

Vrijdag 17 februari 10.00 u tot 12.00 u.

Dinsdag 20 maart 10.00 u tot 12.00 u.

Deze avond is voor ouders maar ook voor therapeuten die met kinderen werken. Op deze avond vertel ik vooral over onderwerpen die ik tijdens mijn werk als woonbioloog tegen kom. Het geheel wordt met voorbeelden aangetoond. 

In een kinderkamer van nu staan allerlei apparatuur zoals computer, printer, WII, playstation, Ipod speakers, TV, Dvd, lampen, snoeren, verdeeldozen etc. Dit kan een enorme invloed op het kind uitoefenen. Kinderen kunnen zelfs blijven bedplassen, kunnen nachtmerries krijgen of worden regelmatig angstig wakker. 

Er worden geen vergaande technische gegevens besproken. Het geheel wordt op een duidelijke eenvoudige manier in beeld gebracht. De nadruk ligt juist op de tips en adviezen die de ouders zelf kunnen uitvoeren.

Er is tijd voor vragen te stellen. 

Koffie, thee en water zijn inclusief. 

Tijden: De avond workshop start om 20.00 u. tot ca. 22.00 u. 

De dagworkshops starten om 10.00 u tot ca. 12.00 u. 

Locatie: In de Molen de Walvisch, Westvest 229, 3111BT in Schiedam. Het is op de tweede etage, er is geen lift aanwezig. 

 Kijk voor meer informatie, inschrijvingen en routebeschrijving op de website van InnerSmile: www.innersmile.org/opleidingen.php

U kunt ook een mail sturen naar:eenstralendetoekomst@innersmile.org of bellen naar: 010-4744469

Datum geplaatst: 18-08-2011 | Laatst aangepast: 11-11-2011
 
© Een Stralende Toekomst -  | Home | 
Een Stralende Toekomst is een onderdeel van InnerSmile